ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής του Συνεδρίου

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 - Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021


Τόπος και Χώροι Διεξαγωγής

CORFU HOLIDAY PALACE

Ναυσικάς 2, Κανόνι, Κέρκυρα 491 00
T. +30 26610 36540, +30.2661036551


Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημερομηνίες Συνεδρίου : 07-10 Οκτωβρίου 2021
Τελετή Έναρξης :  07 Οκτωβρίου 2021
Επιστημονικό Πρόγραμμα :  07-10 Οκτωβρίου 2021
Τελετή Λήξης : 10 Οκτωβρίου 2021


Πιστοποιητικό Παρακολούθησης - Μοριοδότηση Συνεδρίου

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία του Συνεδρίου μετά το πέρας της διεξαγωγής του. Tο Συνέδριο μοριοδοτείται από το πρόγραμμα ACE της EORNA και την ENE, απαιτείται η συμπλήρωση τουλάχιστον του 60% των ωρών για την απόκτηση του πιστοποιητικού.


Εκθεσιακός Χώρος

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση στο χώρο του LOBBY. Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας συνέδρων ή χορηγών. Παρακαλούνται οι σύνεδροι και οι χορηγοί να φορούν την κάρτα τους καθ’όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου σε εμφανές σημείο.


Συνεδριακό Application

Για ακόμη μια χρονιά, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, είναι διαθέσιμη ειδική καινοτόμος διαδραστική εφαρμογή (application), η οποία περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες του Συνεδρίου (επιστημονικό πρόγραμμα, ομιλητές κλπ.). Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη απ’ όλα τα κινητά τηλέφωνα (smart phones) και tablets των συνέδρων.


Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Τελετή Έναρξης, Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021, Κεντρική Αίθουσα Kerkyra Ballroom.


Πολιτική Καπνίσματος

Σύμφωνα με το νόμο από την 1η Ιουλίου 2009, το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του συνεδριακού ξενοδοχείου.


Κινητά τηλέφωνα

Για την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος, παρακαλούμε, όπως έχετε τα κινητά σας τηλέφωνα αθόρυβα ή απενεργοποιημένα εντός των συνεδριακών αιθουσών κατά την ώρα διεξαγωγής των συνεδριάσεων.


Ασφάλεια

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου, (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.), η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρεία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για προσωπική φθορά, απώλεια ή ζημιά σε προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων, καθώς και για απρόβλεπτα έξοδα, που πιθανά να προκύψουν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ή λόγω καθυστερήσεων, απεργιών ή άλλων ειδικών συνθηκών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, όπως φροντίσουν για τις ανάγκες τους σε ταξιδιωτική και υγειονομική ασφαλιστική κάλυψη.


Απολεσθέντα Αντικείμενα

Σε περίπτωση απώλειας προσωπικών σας αντικειμένων, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Συνεδρίου.


Ανακοίνωση ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί η Γραμματεία του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ., από την οποία οι σύνεδροι θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, να εγγραφούν ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.


Επίσημη Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. Δε διατίθεται μετάφραση για τις ομιλίες των ξένων ομιλητών.


COVID-19

H Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και η Εταιρεία Οργάνωσης, AFEA Travel & Congress Services, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19 τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο και δηλώνουν ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι επίσημες οδηγίες και συστάσεις όλων των αρμόδιων αρχών, που θα ισχύουν για την περίοδο διεξαγωγής του Συνεδρίου, θα εφαρμοστούν στο ακέραιο, για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των εμπλεκομένων.

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ, η είσοδος στους συνεδριακούς χώρους επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν:

[α] πιστοποιητικό εμβολιασμού ή
[β] πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν 

 

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ημέρες Συνεδρίου: 07-10 Οκτωβρίου 2021

Προθεσμία Early Registration: 31 Αυγούστου 2021

Προθεσμία υποβολής εργασιών: 15 Σεπτεμβρίου 2021

Επικοινωνία

210 36 68 895-892
210 36 43 511
[email protected]

Ακολουθήστε μας